У Повітряних силах склали рейтинг топ "бавовни" в окупованому Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У Повітряних силах склали рейтинг топ "бавовни" в окупованому Криму

бавовна у Криму
Джерело:  Фокус

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат назвав найболючіші для російських окупантів удари ЗСУ по анексованому Криму. 

Що відомо про рейтинг “бавовни” у Криму у виконанні ЗСУ

Зокрема, на думку Ігната, найкращою операцією ЗСУ є знищення флагмана Чорноморського флоту РФ, ракетного крейсера “Москва”.

Це була геніальна операція, яка вже описана, і Bayraktar брав участь у цьому знищенні, відвертав увагу. Але цей крейсер — це те, що дуже заважало, це флагман Чорноморського флоту, який містив багато апаратури, мав серйозні ударні функції і знищити такий корабель було дуже непросто. Але наші Сили оборони перехитрили їх — це класика. Я думаю, що не один фільм буде знято по цій операції, — зазначив речник командування ПС ЗСУ.

За його словами, друге місце у рейтингу займає удар отриманими від Великої Британії високоточними, крилатими ракетами Storm Shadow по будівлі штабу командування Чорноморського флоту в окупованому Севастополі.

В результаті цього, як зазначає Ігнат, було знищено велику кількість керівного складу окупаційної армії РФ, пункти управління.

Севастополь — це не "город русских моряков", це українське місто, тому удар був красномовним, — пояснює речник ПС ЗСУ.

Серед інших операцій він згадав знищення російської авіації на аеродромах та знищення комплексів "Тріумф" з відеопідтвердженням.

І наостанок речник ПС пригадав удари у Гвардійському і Джанкої, коли "по поїзду прийшли боєприпаси".

Так, ворога треба бити, і про це я вам кажу — це логістика, це забезпечення, це бази, пункти управління, — зазначає речник ПС ЗСУ.

Що кажуть у ГУР стосовно продовження “бавовни” у Криму

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов підкреслив необхідність продовжувати тиск на країну-агресорку РФ, зокрема, за рахунок потужних ударів по стратегічних об’єктах злочинної армії РФ в окупованому Криму.

Наші підрозділи [минулого року] неодноразово входили до Криму. Активні дії спецпризначенців триватимуть і надалі, — пообіцяв Буданов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?