У районі Джанкоя на півночі Криму пролунали вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

У районі Джанкоя на півночі Криму пролунали вибухи

вибух
Джерело:  online.ua

Вибухи у Джанкої, що знаходиться на півночі окупованого Криму, пролунали вдень 30 листопада. Там знаходиться аеродром.

На півночі Криму пролунали вибухи.

Як зазначають місцеві жителі у соцмережах, вибухи чули не лише у Джанкої, але й у Джанкойському районі.

Наразі точної інформації про причини та обставини вибухів - немає. Окупаційна влада захопленого росіянами Криму також не коментувала ситуацію.

Що відомо про Джанкой

Нагадаємо, що у Джанкої на півночі Криму знаходиться військовий аеродром, який активно використовують окупанти. Раніше у Генштабі ЗСУ повідомляли, що росіяни перетворили Джанкой на свою військову базу.

Також варто зазначити, що у районі Джанкоя неодноразово чули вибухи. Так, зокрема, у березні ЗСУ знищили у Джанкої російські крилаті ракети "Калібр", які окупанти транспортували залізницею.

Ситуація у Криму

Загалом у Криму наразі все частіше чують вибухи, а серед жителів фіксують проукраїнські настрої. Українські розвідники провели вже десятки операції на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Так, нещодавно ГУР Міноборони провело спецоперацію, у рамках якої звернення президента Володимира Зеленського показали у Криму.

Крім того, президент України Володимир Зеленський висловив думку, що деокупувати Крим буде легше, ніж Донбас. За його словами, йдеться не лише про звільнення територій, але й загалом про настрої населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?