У РФ горить термінал Морського торговельного порту — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У РФ горить термінал Морського торговельного порту — відео

Пожежа
Джерело:  online.ua

У ніч на 21 січня в Ленінградській області РФ виникла пожежа в одному з терміналів Морського торговельного порту. Перед цим мешканці чули два вибухи.

Що відомо про нову пожежу в РФ

У Ленінградській області РФ пролунали вибухи в порту Усть-Луга. Там виникла пожежа у терміналі газової компанії "Новатек".

Як повідомив губернатор регіону Дрозденко, що у Кінгісеппському районі області ввели режим підвищеної готовності, а голова району веде засідання оперативного штабу. При цьому Дрозденко не уточнив причини пожежі у порту, але опублікував п'ятисекундний ролик.

Раніше вночі місцеві пабліки повідомляли про звуки безпілотників в регіоні. Міноборони Росії, що відбулося в порту Усть-Луга, поки не коментувало.

За даними сервісу відстеження морських суден Marinetraffic, в районі терміналу знаходилися близько п'яти танкерів під прапорами Панами, Габону, Ліберії та Греції.

Ленінградська область потрапила під атаку безпілотників уперше 18 січня. Досі найпівнічнішою і віддаленою від України точкою офіційно називали Псковську область.

ПАТ "НОВАТЕК" є найбільшим незалежним виробником природного газу в Росії. Компанія займається розвідкою, видобутком, переробкою та реалізацією природного газу і рідинних вуглеводородів.

Росіяни заявили про атаку дронів відразу в декілька областей РФ

Ввечері 20 січня в Росії заявили про атаку безпілотників на Орловську, Тульську та Смоленську області.

В Міноборони РФ повідомили, що нібито знищили безпілотники.

За інформацією російських військових, близько 01:30 за московським часом засоби ППО знищили над Смоленською областю три безпілотні літальні апарати.

До цього Міноборони вже писало про безпілотник, збитий над Смоленською областю о 23:50, а також про збиті українські дрони над Орловською і Тульською областями.

Про пошкодження та наслідки від падіння не повідомляється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?