У РФ помітили масштабні фальсифікації виборів на Бєлгородщині
Категорія
Події
Дата публікації

У РФ помітили масштабні фальсифікації виборів на Бєлгородщині

Вибори в РФ
Джерело:  online.ua

Аналітики заявляють про ще більш масштабні фальсифікації результатів так званих виборів “президента" РФ у Бєлгородській області, ніж очікувалось.

Що відомо про фальсифікації виборів “президента” РФ у Бєлгородській області

Зазначається, що аналітики Telegram-каналу «Аполитичность губит» перевірили таблиці з інформацією про явку на сайті виборчкому у Бєлгородській області.

Виявилось, що мають місце ще більш масштабні фальсифікації, а ніж про це повідомлялось раніше.

За годину з 13:45 до 15:00, за даними виборчкому, проголосували нібито не 223, а 334 тис осіб.

При цьому під час звірки інформації з таблиці виборчкому із загальною кількістю виборців у регіоні, виявляється, що до загальної явки не увійшли 164 тис осіб, які проголосували дистанційно.

Якщо вирахувати 164 тис осіб із 1,2 млн виборців у Бєлгородській області, то виходить, що 547 тис осіб становлять 50% явки від загальної кількості — лише за вирахуванням ДЕГу дані збігаються до сотих, — йдеться у матеріалі видання.

Аналітики зазначають, що виходить, що за годину на кожній виборчій дільниці мали проголосувати не 176, а 267 осіб, а для обробки даних та видачі бюлетенів знадобилося б не 6, а 8 осіб на кожному з 1,2 тисяч ДВК.

При цьому у деяких районах Білгородської області у перший день голосування явка становила майже 100%. Всі ці райони — прикордонні: Краснояружському (91,8%), Борисівському (90%), Валуйському (86,9%), Грайворонському (81,7%), Білгородському (73,3%), — зазначається у матеріалі видання.

Як російські окупанти влаштовують провокації під час виборів на захоплених українських територіях

Зазначається, що злочинна армія РФ влаштувала обстріл так званої виборчої дільниці у Каховці на Херсонщині.

Представники партизанського руху “Атеш” повідомили, що в окупованому Мелітополі та Токмаку також трапились інциденти із обстрілами виборчих дільниць армією РФ.

Партизани також повідомили, що, за відомостями агента з так званого "міністерства держбезпеки" самопроголошеної "ДНР", у суботу, 16 березня, загарбники хочуть здійснити провокації в поки що окупованих Донецьку та Макіївці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?