У РФ закінчили рахувати виборчі протоколи. Скільки відсотків намалювали Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

У РФ закінчили рахувати виборчі протоколи. Скільки відсотків намалювали Путіну

Володимир Путін
Джерело:  online.ua

Російський Центрвиборчком порахував вже всі протоколи “виборів” президента у РФ. Там вважають, що російський диктатор Володимир Путін набрав 87,28% голосів.

Результати псевдовиборів у Росії

У російському ЦВК підрахували результати псевдовиборів президента. Як і очікувалося, перемогу отримав диктатор Путін з рекордними 87,28% голосів.

У Миколи Харитонова (КПРФ) — 4,31%, у Владислава Даванкова («Нові люди») — 3,85%, у Леоніда Слуцького (ЛДПР) — 3,20%.

Водночас Путін програв “вибори” президента на деяких дільницях у великих європейських містах.

Xлен партії "Нові люди" Владислав Даванков нібито набрав більше половини голосів у Варшаві, Празі та Гаазі (51,01%, 59,89% і 56,88% відповідно). Також він перемогу у Вільнюсі й в Хайфі (39,22% проти 29,74% Путіна, а також 40,82% проти 33,93% Путіна).

Псевдовибори в РФ: що відомо

З 15 по 17 березня в РФ проходили так звані "вибори" президента.

У ГУР передбачали, що на окупованих територіях України Путін поставив завдання "намалювати" явку 75% й 75% підтримки. Втім, ймовірно, його прислужники, щоб вислужитись, можуть "намалювати" 85% та вище.

Так і сталося: за даними російського ЦВК, Путін на псевдовиборах на тимчасово окупованих територіях України набрав більше 90% голосів.

У ЄС засудили "вибори" президента на ТОТ України і підкреслили, що ніколи не визнають їхні результати. Водночас у заяві не вказано, що ЄС не визнає результати виборів безпосередньо на території Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?