У російському Бєлгороді заявили про ракетну атаку та роботу ППО — фото
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Бєлгороді заявили про ракетну атаку та роботу ППО — фото

Бєлгород
Джерело:  online.ua

Влада російського Бєлгорода заявила, що на підльоті до міста нібито збили десять повітряних цілей. Раніше у місті та області лунала повітряна тривога.

Вибухи у Бєлгороді 8 січня

Губернатор Бєлгородської області Гладков заявив, що на підльоті до Бєлгорода нібито збили десять повітряних цілей.

Від уламків постраждали три людини.

У самому Бєлгороді в 2 багатоквартирних будинках вибиті вікна в квартирах, ще в одному приватному домоволодінні вибиті вікна, 3 автомобілі пошкоджені уламками.

У Міноборони РФ вже традиційно звинуватили в атаці Україну та заявили, що засобами ППО знищено 10 реактивних снарядів РСЗВ RM-70 над Бєлгородською областю.

Нагадаємо, що зранку 8 січня Міністерство оборони Росії оприлюднило інформацію про те, що їхня ППО змогла збити нібито українську ракету над Бєлгородською областю.

Рейд ГУР у Бєлгородську область

5 січня ГУР повідомило, що реалізувало комплекс спеціальних дій у Бєлгородській області у зв’язку з почастішанням випадків диверсій з боку росіян й заради захисту цивільних українців, які проживають поблизу державного кордону.

Під час виконання завдання розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на у Грайворонському районі Бєлгородської області, а також атакували російський взводний опорний пункт.

Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат. Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?