У російському Курську пролунала серія вибухів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Курську пролунала серія вибухів — відео

Вибух
Джерело:  online.ua

Над російським містом Курськ пролунала серія вибухів вночі 15 січня. Росіяни заявляють про роботу сил ППО.

Що відомо про бавовну у РФ

Зазначається, що місцеві жителі чули щонайменше 3-4 вибухи над містом, після чого побачили яскравий спалах.

Губернатор Курської області Роман Старовойт підтвердив інформацію про вибухи та заявив, що над обласним центром нібито спрацювала протиповітряна оборона.

Натомість у Міноборони РФ заявили, про збиття трьох ракет “Точка-У”.

Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку по об'єктах на території Російської Федерації із застосуванням ракет ТРК «Точка-У». Черговими засобами ППО три ракети ТРК «Точка-У» було знищено над Курською областю — заявили окупанти РФ.

Вибухи в Росії

Нагадаємо, що у російських населених пунктах у різних областях регулярно відбуваються різні вибухи. Найчастіше це трапляється у прикордонних регіонах.

Зокрема у Ростовській області вночі 11 січня лунали потужні вибухи. Росіяни заявляли про роботу ППО.

Також останніми місяцями у Росії фіксують велику кількість пожеж, які часто спалахують як у Москві, так і в інших регіонах. Зокрема палають військові об'єкти та заводи. 13 січня масштабна пожежа спалахнула у Санкт-Петербурзі на складі Wildberries.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?