У російському Петербурзі та передмістях вирують ураган та злива — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Петербурзі та передмістях вирують ураган та злива — відео

Петербург
Джерело:  online.ua

10 серпня у Петербурзі та населених пунктах довкола сталося справжнє стихійне лихо. Місто заливає потужна злива, а сильний ураган несеться з великою швидкістю та зриває дахи.

Головні тези:

  • У Петербурзі та населених пунктах довкола сталося стихійне лихо у вигляді потужної зливи та сильного урагану.
  • Місто переживає негоду, яка призвела до підтоплення вулиць, паркувань та пошкодження дахів.
  • Місцеві жителі діляться відео та фото наслідків стихійного лиха, яке вразило багато автомобілів і інфраструктуру міст.
  • Синоптики попереджають про продовження дощів увечері, що може загострити ситуацію у Петербурзі.

Петербург заливає дощем — відео

За повідомленнями росЗМІ, Пітер буквально тоне від наслідків найсильнішого дощу (у деяких районах він ще триває): вода заливає все, паркування, дороги та пішохідні простіше перепливати.

І, за інформацією синоптиків, дощ ще пройде увечері.

Окрім найсильнішої зливи від негоди страждає і область, на кадрах — “його величність ураган”. Його зараз переживають та діляться кадрами жителі Тосно.

Потоп у російському Калінінграді: що відомо

Про надзвичайний стан у місті повідомляють як місцеві пабліки, так і офіційні ресурси.

Йшов другий день літа. Сильні дощі йшли. Місцями у Калінінграді навіть випав град. Зливи не справляються з таким потоком, деякі вулиці підтопило.

Калінінград сильно підтопило після дощу. Багато води скупчилося на Московському та Ленінському проспектах, вулицях Гагаріна, Черняховського, Пролетарській, Батальній та інших. Вона навіть просочується до салонів автомобілів!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?