У Росії сотні людей продовжують стояти в чергах до могили Навального — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сотні людей продовжують стояти в чергах до могили Навального — відео

Похорон
Джерело:  online.ua

До могили Олексія Навального, похованого 1 березня на Борисівському цвинтарі у Москві, продовжують йти люди. Щоб потрапити на цвинтар і покласти квіти на могилу політика, у чергах стоять близько 400 людей.

Черги до могили Навального не зменшуються

Як зазначається, приходять до могили Олексія Навального приходять люди різного віку, з дітьми, молодь, люди похилого віку.

Довжина черги перед входом на Борисівський цвинтар становить близько 700 метрів, — йдеться в дописі.

Очевидці розповідають, що хоч людей багато, черга рухається швидко. Поруч із входом на цвинтар стоїть поліція та мікроавтобус. Люди несуть квіти на могилу Навального вже третій день.

Навального поховали у Москві

Віддати данину пам’яті Олексію Навальному 1 березня прийшли тисячі людей. Черга до храму, де відбувалося відспівування, розтягнулася на 2 км.

ЗМІ зазначали, що процесія у церкві відбувалась поспіхом та закінчилася менш ніж за пів години.

До храму запускали людей невеликими групами по двоє-четверо. Але загалом вдалося зайти лише близько 300 особам.

Люди у черзі під церквою скандували різні гасла, на кшталт: “Ні війні”, “Росія буде вільною” та вигукували прізвище покійного політика.

Територія до храму була огороджена металевими парканами. Після відспівування у храмі натовп його повалив та пішов за катафалком у бік цвинтаря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?