У Росії упав вертоліт з десятками людей на борту
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії упав вертоліт з десятками людей на борту

Мі-8
Джерело:  online.ua

У Росії розбився вертоліт Мі-8 із 20 людьми на борту. За попередніми даними, є загиблі, однак наразі їхня кількість уточнюється. Подія сталася у Магаданській області.

Падіння гвинтокрила у РФ 14 березня. Що наразі відомо

Цю інформацію уже підтвердила далекосхідна транспортна прокуратура РФ, а також свідки авіакатастрофи у соціальних мережах.

За попередніми даними, причина події − несправність двигуна, — йдеться в заяві.

Окрім того, наголошується, що падіння вертольота сталося об 11:05 за місцевим часом за 75 км від смт. Евенськ Північно-Евенського району Магаданської області.

Мі-8 перевізника "Дальньорєчєнськ Авіа" перевозив працівників золоторудного родовища і слідував за маршрутом "посадковий майданчик Кварцовий − аеропорт Омсукчан". На борту повітряного судна перебували 20 осіб, зокрема 3 члени екіпажу.

Згідно з останніми даними, в результаті авіакатастрофи загинули щонайменше двоє людей.

Наразі тривають пошуково-рятувальні роботи.

Що важливо розуміти, після введення санкцій проти країни-агресорки РФ за її повномасштабне вторгнення в Україну, у Росії дедалі частіше почали ставатися аварії на повітряних суднах.

Це вказує на брак важливих деталей, які РФ раніше імпортувала із західних країн.

Що відомо про падіння російського літака Іл-76

Варто також нагадати, що 12 березня в Івановській області РФ поблизу військового аеродрому "Північний" впав літак Іл-76.

На борту було вісім членів екіпажу та сім пасажирів.

Як стверджує Міноборони Росії, літак ніби не зміг долетіти до смуги аеродрому "Північний" і впав у районі місцевого цвинтаря.

Що важливо розуміти, нна аеродромі "Північний" базуються літаки далекого радіолокаційного виявлення А-50 та військово-транспортна авіація.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?