У Ростовській області РФ за добу сталося 140 пожеж ― відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Ростовській області РФ за добу сталося 140 пожеж ― відео

Ростовська область
Джерело:  online.ua

За 15 вересня у Ростовській області виникло 140 пожеж. Внаслідок цього пошкоджено вогнем 30 будівель, а 13 житлових будинків згоріли. Загинуло двоє людей.

Головні тези:

  • У Ростовській області за добу виникло 140 пожеж, що призвело до пошкодження 30 будівель та загорання 13 житлових будинків.
  • Унаслідок пожеж загинули двоє людей, які перебували в умовах малої мобільності у житловому будинку.
  • Масштабні пожежі у Ростовській області спричинені сильним вітром, який заплітав електричні дроти, що викликало надзвичайну ситуацію.
  • У Нижньогородській області також сталася пожежа на великому сміттєвому полігоні, яка спричинила видимий стовп диму у Нижньому Новгороді.

У Ростовській області вирують масштабні пожежі

Крім того, в селі Олександрівка Азовського району близько полудня в кількох місцях спалахнула суха рослинність, після чого вогонь перейшов на житловий будинок. У приміщенні в цей час перебували двоє маломобільних людей.

Попри зусилля медиків, урятувати їх не вдалося, повідомила місцева влада.

Пожежа у Ростовській області

У місцевих пабліках уточнили, що загиблі — пара людей похилого віку-інвалідів.

Раніше губернатор Голубєв заявляв, що причиною пожеж у регіоні став сильний вітер, через що заплелися електричні дроти, що спричинило надзвичайну ситуацію.

Наразі пожежники продовжують гасіння однієї ландшафтної пожежі у лівобережній зоні Акасайського району.

Пожежа вирує на сміттєвому полігоні під Нижнім Новгородом

Не тільки Ростовська область страждає від пожеж. Прямо зараз у Нижньогородській області спалахнув великий сміттєвий полігон. Величезний стовп диму видно у Нижньому Новгороді — за 50 км від епіцентру вогню.

Пожежа розпочалася ввечері 15 вересня на полігоні «Сітіматик-Нижній» у Городецькому районі. Місцеві жителі чули звук, схожий на вибух, але офіційну причину виникнення пожежі не названо досі.

Стовп все більше, запах стоїть. Там вся таблиця Менделєєва, — розповідають місцеві жителі.

Пожежа охопила вже 3,5 га звалища, довколишні поселення заволокло їдким димом.

Вогонь гасять 37 рятувальних машин, ще 6 авто постійно підвозять воду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?