У Санкт-Петербурзі РФ пролунав вибух у військовій академії звʼязку — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Санкт-Петербурзі РФ пролунав вибух у військовій академії звʼязку — відео

пожежа
Джерело:  online.ua

У Санкт-Петербурзі пролунав вибух 17 травня в академії звʼязку імені Будьоного. Росіяни заявляють про нібито атаку дронів та кількох поранених.

Що відомо про вибух в Санкт-Петербурзі РФ

Як повідомляють росЗМІ, 5 людей постраждали через нібито атаку БПЛА у Санкт-Петербурзі. Двоє з них перебувають у тяжкому стані, їх госпіталізували. На місці працюють екстрені служби.

Згодом стало відомо, що кількість постраждалих зросла до 7.

Що стало причиною вибуху — поки що невідомо. За одними даними поряд з академією міг вибухнути безпілотник. За іншими — боєприпас, — пишуть росЗМІ.

Згодом за оновленою інформацією, за попередніми даними, від вибуху в будівлі військової академії постраждали вісім людей. У двох людей тяжкі поранення. Причиною вибуху міг бути навчальний боєприпас, який розірвався у підвалі академії.

Що відомо про попередні вибухи у Санкт-Петебурзі

У Санкт-Петербурзі на території РФ 10 березня пролунала серія потужних вибухів в районі аеропорту “Пулково”, після яких здійнялась масштабна пожежа. 

Російські ЗМІ повідомляли, що двоє людей буцімто постраждали під час величезної пожежі у промбудівлі. За попередніми даними, вогонь охопив понад 1 тис квадратних метрів території, а в ангарі частково обвалився дах та стіни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?