У Севастополі через сильну зливу затопило будинки та вулиці — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Севастополі через сильну зливу затопило будинки та вулиці — відео

Злива
Джерело:  online.ua

За ніч у Севастополі випала третина місячної норми опадів. Через сильну негоду у місті затопило будинки, ділянки та вулиці, евакойовано людей.

Що відомо про наслідки зливи у Севастополі

Як зазначається, у Севастополі ведуться роботи з усунення наслідків негоди. За минулі вечір і ніч у регіоні випало 13 мм опадів — це третина місячної норми.

Підтопленими виявилися домоволодіння на вулицях Воровського, Дригіна, Ромашковий тупик.

Повідомляється, що було евакуйовано чотирьох людей, серед них одна дитина.

Пропагандистські ЗМІ пишуть, що вода "заполонила вулиці міста і перетворила їх на річки". Деякі люди ховаються на другому поверсі приватних будинків, тому що перші затоплені.

У місті спостерігаються проблеми і з транспортом — на деяких ділянках доріг проїхати під силу тільки великовантажним і позашляховикам, а решта авто ризикують просто заглохнути.

Згідно з прогнозом погоди, злива припиниться тільки завтра.

Яка ситуація в Криму

В окупованому Криму 16 січня внаслідок рясних дощів дороги перетворилися на річки, в Ялті обвалилася підпірна стіна, через що "просіла" частина траси та тротуар. Водночас у Балаклаві та на Байдарській долині забиті "ливнівки" та у будинки затікає вода.

Так, в Ялті на вулиці Гоголя біля набережної річка майже вийшла з берегів під час дощу. Після зливи також обвалилася підпірна стіна на вулиці Свердлова, через що "просіла" частина дороги та тротуар.

У селі Синапне на вулиці Зеленій затопило двір та підвал будинку. На звернення мешканців ніхто з комунальних служб та окупаційних адміністрацій не реагує.

Місцева окупаційна адміністрація Байдарської долини теж не реагує на скарги жителів щодо того, що у будинки затікає вода після рясних опадів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?