У Севастополі пролунав вибух. У Шойгу скаржаться на атаку морським дроном
Категорія
Події
Дата публікації

У Севастополі пролунав вибух. У Шойгу скаржаться на атаку морським дроном

Дрон
Джерело:  online.ua

30 грудня у Севастополі пролунав потужний вибух. Окупанти заявили про спробу атакувати Крим безпілотним дроном.

У Криму пролунала бавовна

Вибух пролунав близько о 8:44 за київським часом.

Від вибуху в центральній частині Севастополя затремтіли вікна. Наразі російська влада і військові РФ ситуацію не коментували, - пише видання.

За словами так званого губернатора тимчасової окупаційної "влади" Росії у Севастополі Михайла Разважаєва, терористи нібито відбили спробу атаки надводного безпілотника.

За інформацією від військових, за три кілометри від Севастопольської бухти у відкритому морі з вертольотів знищено БЕК, - пише Разважаєв.

Натомість у Міноборони Рф заявили, що Військово-морські сили України направили на Крим безпілотний катер, але його нібито вдалося знищити. 

30 грудня близько 10:00 мск у північно-західній частині акваторії Чорного моря було виявлено безекіпажний катер ВМС України, який рухався в напрямку Кримського півострова. Виявлену ціль було знищено зі штатного озброєння патрульного катера Чорноморського флоту, – повідомили окупанти.

Яка ситуація у Криму

У Криму наразі все частіше чують вибухи. Наші захисники провели вже десятки операції на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі.

Наприклад, серію вибухів чули нещодавно, 28 грудня, біля Козачої бухти Севастополя. Також перед цим вибухи лунали й у кримському Красноперекопську.

Також українські повітряні сили в ніч проти 26 грудня знищили великий десантний корабель росіян “Новочеркаськ” у Феодосії.

Це стало продовженням серії знищень кораблів Чорноморського флоту РФ Україною, внаслідок чого частину кораблів відвели із бухт Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?