У Смоленський області РФ безпілотник атакував авіазавод
Категорія
Події
Дата публікації

У Смоленський області РФ безпілотник атакував авіазавод

БПЛА
Джерело:  online.ua

У Росії завили, що зранку 18 листопада нібито збили безпілотник. Він впав та вибухнув на даху цеху на території "Смоленського Авіаційного заводу".

Безпілотник впав на російський авіазавод

За даними російського Телеграм-каналу «База», близько 8-ї ранку 18 листопада БПЛА був подавлений силами РЕБ і впав на територію «Смоленського Авіаційного заводу», після чого пробив дах цеху та вибухнув. Почалася пожежа, яку швидко ліквідували.

Ніхто не постраждав. Пошкодилася лише покрівля - в ній залишилася метрова пробоїна.

Пізніше губернатор Смоленської області повідомив, що ППО збили українські безпілотники літакового типу у Задніпровському районі та на території Смоленського району.

Також про "збитий український безпілотник" повідомив губернатор Брянської області.

Атаки безпілотників в Криму та РФ

У тимчасово окупованому Криму 16 листопада заявили про атаку "українських" безпілотників, по яких нібито успішно відпрацювала російська ППО.

29 жовтня безпілотник атакував Афіпський нафтопереробний завод у Краснодарському краї Росії, де спалахнула пожежа.

Також 15 жовтня СБУ показала відео успішної атаки на електричну підстанцію Красна Яруга в Бєлгородській області.

5 жовтня безпілотники атакували об'єкти інфраструктури у Курській, Білгородської області. У Красноярському краї сталася пожежа.

16 листопада росЗМІ заявили, що у РФ вжили заходів щодо захисту критичної інфраструктури й посилили ППО в Московській і 16 інших областях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?