У Шойгу заявили про збиття двох ракет над Азовським морем
Категорія
Події
Дата публікації

У Шойгу заявили про збиття двох ракет над Азовським морем

Ракета

Російське Міноборони заявило, нібито окупаційними засобами ППО було виявлено і знищено в повітрі над акваторією Азовського моря дві українські ракети.

У РФ заявили про збиті дві ракети

Заявляється, що нібито ракети були запущені вранці 26 листопада. За даними росіян, це були переобладнані для ураження наземних цілей зенітні ракети С-200.

Перед цим у Криму лунала повітряна тривога та перекривали керченський міст.

У Росії панікують через нову масовану атаку безпілотників

У ніч на 26 листопада російська влада офіційно заявила про спробу масованої атаки безпілотниками на територію країни-агресорки. За попередніми даними, було зафіксовано 21 дрон.

Як стверджує Собянін, дрони, які летіли у напрямку Москву, нібито були знищені в районі Наро-Фомінська і Одинцовському міському окрузі Підмосков'я.

Окрім того, він додає, що сили ворожої ППО перехопили та ліквідували декілька безпілотників у Брянській, Тульській і Калузькій областях.

За словами поплічника Путіна, ніхто з цивільного населення в результаті атаки не постраждав.

Також мер Москви запевняє у відсутності будь-яких руйнувань та пошкоджень.

У Міністерстві оборони РФ оприлюднили інформацію про те, що ворожа ППО нібито знищила 11 БПЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей.

Також, за його словами, на підльоті до Москви в Раменському міському окрузі у Росії ППО нібито збила ще один безпілотник.

В Міноборони РФ згодом додали, що о 05:15 засоби ППО нібито знищили ще 9 БПЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?