У Третій штурмовій назвали втрати армії РФ у боях на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

У Третій штурмовій назвали втрати армії РФ у боях на Харківщині

Військові ЗСУ

Бійці Третьої штурмової бригади займають оборонні рубежі у прикордонних районах на Харківщині та відбивають численні атаки окупаційної армії РФ. 

Що відомо про втрати армії РФ у боях на Харківщині

Зазначається, що силами 3 ОШБр було знищено ворожу САУ “Нона” та близько роти російських загарбників.

Протягом тижня боїв окупаційна армія РФ втратила 189 солдатів вбитими і ще 43 — пораненими.

На металобрухт перетворено установку 2С9 "Нона", якою окупанти підтримували наступ своєї піхоти, а також ворожий БМП-2, БТР, танк і спецтехніку, — йдеться у повідомленні 3 ОШБр.

Чи є в армії РФ резерви для посилення наступу на Харківщині

За словами керівника Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Івана Тимочка у коментарі журналістам 24 каналу, Росія вже задіяла в Україні всі боєздатні підрозділи власної окупаційної армії в Україні і більше не має значних наявних резервів.

Тимочко припустив, що російські окупанти хіба що можуть перекидати частину підрозділів з одного напрямку на інший.

Усе боєздатне росіяни вже задіяли в Україні. Оскільки вони тут намагаються десь проводити таку кругову ротацію своїх військ з метою навіть збереження психологічного рівня при наявних втратах. Усі боєздатні підрозділи або підрозділи, які мають досвід ведення боїв, так чи інакше задіяні в Україні, — зазначив глава Ради резервістів.

За його словами, додаткове перекидання великої кількості військових створить занадто велике навантаження на логістику російських окупантів.

Також якщо ввести у бій війська, то спочатку це будуть величезні втрати для ворога. Адже потрібен час, щоб залучити їх ефективно. А ЗСУ точно побачать переміщення окупаційних підрозділів.

Чомусь мало говорять, що насправді на Харківському напрямку, коли росіяни тільки висувалися у бік наших кордонів, дуже багато було спалено їхньої техніки, знищено їхніх бойових груп ще безпосередньо на російській території, — додає Тимочко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?