У Вільнянську збільшилася кількість постраждалих внаслідок удару РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Вільнянську збільшилася кількість постраждалих внаслідок удару РФ

МВС України
Вільнянськ

У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили про 18 поранених під час атаки Росії на місто Вільнянськ.

Головні тези:

  • Російські військові атакували центр міста Вільнянськ, що призвело до загибелі 7 осіб, в тому числі 2 дітей, та поранення 18 осіб.
  • Дії Росії в Вільнянську викликали загоряння та пошкодження цивільної інфраструктури, але за допомогою ДСНС пожежі були ліквідовані.
  • Поліція, парамедики, сапери та інші служби працюють на місці події для пошуково-рятувальних операцій та допомоги постраждалим.
  • Керівник Запорізької ОВА Іван Федоров підтвердив збільшення кількості загиблих та поранених у Вільнянську та підкреслив цивільний характер атаки РФ.

Кількість постраждалих у Вільнянську збільшилася

Російські військові вдарили по центру міста Вільнянськ Запорізької області. Прицільно, цинічно та жорстоко — по цивільних людях посеред вихідного дня.

Станом на 20:15 загинуло 7 людей, з них 2 дітей. Ще 18 осіб, серед яких 4 дітей — травмовано.

Внаслідок влучань сталося загоряння торгових приміщень, домоволодінь та транспортних засобів. Пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури. Завдяки оперативному реагуванню ДСНС всі пожежі ліквідовані.

Надзвичайники проводять пошуково-рятувальну операцію. Також працюють поліцейські, парамедики поліції, сапери та інші профільні служби.

Російська армія вбила двох дітей у Вільнянську

О 19.30 керівник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що кількість загиблих у Вільнянську збільшилася.

Черговий російський теракт проти цивільного населення. Ворог вбив 7 людей у Вільнянську Запорізької області. Двоє загиблих — діти.

Федоров повідомив, що кількість поранених у місті зросла до 10 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?