У Воронезькій області РФ ракета впала на село під час атаки на Україну — фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Воронезькій області РФ ракета впала на село під час атаки на Україну — фото та відео

Приліт
Джерело:  online.ua

У РФ повідомляють про "приліт" у селі Петропавлівка Воронезької області. Внаслідок сильного вибуху пошкоджено вулицю.

Росіяни скаржаться на приліт своєї ракети

У мережі публікують відео із вирвою після вибуху і повідомляють про "приліт" близько 9-ї години ранку у селі Петропавлівка.

Один з місцевих жителів на відео сказав, що внаслідок вибуху знищено цілу вулицю. За його словами, впала ракета.

Воронезька область РФ межує з Україною з боку Луганської області. Село Петропавлівка знаходиться за 150 кілометрів від кордону з Україною.

Що відомо про обстріл України 2 січня

У Києві у 6-ти районах виникли 7 пожеж: в Оболонському, Печерському, Подільському, Соломʼянському, Святошинському та Деснянському.

Із багатоповерхівки в Соломянському районі евакуйовано понад 130 людей. Близько 20 врятовано надзвичайниками із заблокованих приміщень. Загалом у столиці зафіксовано понад 20 поранених, одна людина загинула.

На Київщині постраждали Бориспільский, Бучанський, Фастівський райони. На Фастівщині дві людини загинуло. У Вишневому постраждали 7 осіб.

Є пошкодження в мережах "Укренерго" та обленерго в Києві та області. Знеструмлено понад 250 тисяч споживачів. Застосування графіків відключень світла не планується.

У Харкові внаслідок ударів по центру міста одна людина загинула, 41 травмовано. Багато руйнувань цивільної інфраструктури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?