У Харкові через ракетну атаку РФ 8 поранених, один загиблий
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові через ракетну атаку РФ 8 поранених, один загиблий

Ігор Терехов
ДСНС

У ніч на 29 грудня окупанти завдали близько 10 ударів по місту Харків. Внаслідок атаки загинув молодий чоловік, 8 людей дістали поранення. 

Що відомо про наслідки атаки по Харкові

За словами голови голова Харківської ОВА Олега Синєгубова, тип озброєння встановлюють експерти. Постраждалих немає. Інформація щодо руйнувань встановлюється. Профільні служби працюють на місцях влучань.

Мер міста Терехов написав, що Харків обстрілювали двома видами ракет − С-300 та Х-22. На даний момент, за його інформацією, відомо про щонайменше 8 прильотів по місту. У Київському та Холодногірському районах, але інформація уточнюється. 

У місті є певні проблеми з подачею електрики для транспорта, але фахівці вже працюють над відновленням електропостачання. Поки ж задіяли тролейбуси на автономному ходу.

О 8:35 Синєгубов повідомив, що внаслідок ударів окупантів по Харкову загинув чоловік у віці близько 35 років.

Вісім осіб отримали поранення, медики надають допомогу на місці. Зафіксовані пошкодження цивільної інфраструктури міста: медична установа, склади, цивільні підприємства. Дані уточнюються, − написав Синєгубов.

Ракетна атака по Україні: що відомо

Війська РФ 10 разів вдарили по Харківщині. Мер Харкова повідомив про 12 влучань по місту. Є проблеми з електропостачанням, пошкоджена лікарня, загинув чоловік. Ще 8 людей отримали поранення.

В Одесі уламками збитого дрона пошкоджено багатоповерхівку. Постраждалих немає.

Вночі Львівщину атакували понад 10 «Шахедів». Зафіксовано загоряння у на обʼєкті критичної інфраструктури у Львові.

Унаслідок ракетної атаки у Львові одна людина загинула, троє поранені.

Армія РФ також вдарила по Конотопу на Сумщині, повідомили в ОВА. Пошкоджено багатоквартирний будинок та СТО, троє людей поранені.

У Дніпрі через ракетний удар пошкоджено пологовий будинок, зокрема у будівлі медзакладу вибиті вікна. Також почалася пожежа в ТЦ.

Заданими мера Бориса Філатова, є загиблі та постраждалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?