У Харкові лікарі врятували кінцівки пораненим внаслідок обстрілу РФ дітям
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові лікарі врятували кінцівки пораненим внаслідок обстрілу РФ дітям

стадіон
Джерело:  Суспільне

У Харкові лікарі врятували ноги двом хлопцям, які були поранені внаслідок російського удару по місту 8 травня. Троє дітей далі перебувають у реанімації.

Лікарі врятували кінцівки харківським дітям

Як розповів керівник однієї з лікарень Руслан Врагов, у їхню лікарню госпіталізували трьох дітей 2009 року народження та 55-річного чоловіка.

Хлопчики всі були у тяжкому стані. Були викликані фахівці з інших лікарень, залучені травматологи, анестезіологи, хірурги. Стан хлопців довелося стабілізувати, вони в нашій лікарні лишалися добу в інтенсивній терапії. На ранок їхній стан важкий, але стабільний. Нині всі троє хлопців переведені у профільні медзаклади, — сказав Врагов.

За його словами, в одного з хлопців поранення голови та осколкове ураження легенів, в інших двох — відкриті переломи стегна і гомілковостопного суглоба. 55-річний чоловік отримав контузію, у нього також порушення свідомості. Він наразі залишається у лікарні, додав Врагов.

Удар РФ по Харкову 8 травня

Голова ОВА Олег Синєгубов повідомив про удар о 13:30. Пізніше він додав, що влучання зафіксоване по відкритій місцевості на території освітньої установи.

Є дані про двох постраждалих дітей — хлопчики 13 і 15 років. Огляд профільними службами триває.

Пізніше стало відомо про ще одного пораненого хлопчика, якому 12 років.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що стан одного з постраждалих дітей важкий.

Також відомо, що постраждали чоловік 55 років та жінка 80 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?