У ЗСУ розкрили подробиці успіхів в районі Горлівки на Донеччині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ розкрили подробиці успіхів в районі Горлівки на Донеччині — відео

Знищена техніка армії РФ
Джерело:  online.ua

Українські військові в результаті важких боїв відбили один з териконів в районі окупованої злочинною армією РФ Горлівки на Донеччині. 

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Горлівки

За інформацією президента України Володимира Зеленського із посиланням на командування Сухопутних військ ЗСУ, успішними діями відзначились військові 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Попри складні умови, відбила один із териконів у межах Горлівки та захопила позиції противника. Тепер над териконом майорить наш прапор України, - зазначається у дописі.

Зокрема у відео українські військові показують п’ятьох полонених російських військових злочинців.

З Днем Сухопутних військ України. Позаду нас наша українська Горлівка, наш Донецьк. Донбас – це Україна. Ми обовязково переможемо! - зазначають військові на відео.

Що ще кажуть у Сухопутних військах ЗСУ

За словами керівника пресслужби командування Сухопутних військ ЗСУ Володимира Фітьо, успішні дії українських військових в районі Горлівки стали результом важкої праці.

Він зазначив, що наразі підрозділи ЗСУ на цій ділянці перебувають у стані активної оборони і за найліпшої нагоди намагаються атакувати і покращувати власне тактичне становище.

Деталі такі, що ми бачили в щоденних зведеннях Генерального штабу. Ми всі бачили чудово, що на південь від Бахмута українські підрозділи продовжують свої штурмові дії. Українські захисники перебувають в активній обороні. Це важка, кропітка робота наших захисників і відповідно на даному етапі вона принесла такий результат, - підкреслив Фітьо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?