УАФ усунула головного тренера клубу "Металіст 1925" — відома причина
Категорія
Спорт
Дата публікації

УАФ усунула головного тренера клубу "Металіст 1925" — відома причина

Олег Голодюк

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ покарав головного тренера "Металіста 1925" Олега Голодюка за нецензурні та образливі висловлювання.

Олег Голодюк отримал покарання

УАФ покарав тренера за слова після матчу 14 туру УПЛ проти "Полісся" (1:2). Голодюк отримав відсторонення на три поєдинки, з яких два – умовно.

Також три матчі дискваліфікації отримав асистент Голодюка Євген Котов за нецензурні вислови та агресивну поведінку. Тренер вибив м'яч із рук арбітра після фінального свистка. Також "Металіст 1925" оштрафовано на 10 тисяч гривень.

Таким чином, у наступному турі Прем'єр-ліги харків'янами у грі з "Вересом" 25 листопада керуватиме хтось із тренерського штабу клубу – Максим Цвіренко (тренер-аналітик), Сергій Вольваков (тренер воротарів) або Андрій Шабалін (тренер з фізпідготовки).

"Металіст 1925" після 13 зіграних матчів набрав 15 очок і посідає 11-те місце у турнірній таблиці УПЛ.

Що відомо про Олега Голодюка

Олег Юрійович Голодюк – український футболіст, півзахисник. Виступав за молодіжну збірну України.

14 січня 2021 року ставши гравцем харківського «Металіста 1925». Провівши за «жовто-синіх» 13 матчів, у яких відзначився трьома голами та двома головими передачами, в другій частині сезону 2020/21, за підсумками якого «Металіст 1925» посів третє місце у Першій лізі та підвищився у класі.

У першій частині наступного сезону зіграв за харків'ян 12 матчів (1 гол) у Прем'єр-лізі та два – у Кубку України. У січні 2022 року припинивши співпрацю з «Металістом 1925»

З 23 жовтня 2022 року у дуеті з Едмаром очолював тренерський штаб «Металіста 1925». Після відходу Едмара 6 листопада 2023 року Голодюк одноосібно очолив харківський клуб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?