Убивство підлітка на фунікулері в Києві. Підозрюваному загрожує довічне
Категорія
Україна
Дата публікації

Убивство підлітка на фунікулері в Києві. Підозрюваному загрожує довічне

ДБР
фунікулер

Слідчі ДБР завершили досудове розслідування справи про вбивство підлітка на станції фунікулера в Києві.

Яке покарання загрожує підозрюваному у вбивстві підлітка на фунікулері

Як зазначає ДБР, працівнику УДО Артему Косову перекваліфікували підозру на тяжчу статтю.

Косову змінили підозру з ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з обтяжуючими обставинами).

Тепер йому загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Після виходу з вагона правоохоронець підійшов до підлітка та силою штовхнув його у вікно. Хлопець впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події, — додає ДБР.

Що відомо про вбивство підлітка на київському фунікулері

Увечері 7 квітня в соцмережах зʼявилась інформація, що в Києві на станції фунікулера хлопець під час сварки розбив скло й уламком смертельно порізав іншого юнака.

Конфлікт між молодиками стався на верхній станції фунікулера, що виходить до будівлі Міністерства закордонних справ і Михайлівського монастиря.

8 квітня ДБР відкрило провадження за фактом інциденту. Зʼясувалося, що нападник Артем Косов працював в Управлінні державної охорони України. У ДБР стверджували, що під час конфлікту правоохоронець штовхнув підлітка, той впав, розбив головою скло й отримав смертельний поріз шиї. Того ж дня чоловік отримав підозру в умисному вбивстві.

9 квітня Косова відправили під арешт без права на заставу до 5 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?