Удар армії РФ по Херсону. Поранено 102-річну жінку — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар армії РФ по Херсону. Поранено 102-річну жінку — відео

МВС України
Херсон

10 червня російські окупаційні війська завдали удару по житловому будинку в Дніпровському районі Херсона.

Головні тези:

  • Після атаки на Херсон патрульні разом з місцевими жителями транспортували постраждалу жінку до лікарні для надання необхідної медичної допомоги.
  • Голова Херсонської обласної військової адміністрації повідомив, що стан потерпілої жінки оцінюється як середньої тяжкості, і їй надається необхідна медична допомога.
  • Також 10 червня стало відомо про загибель на фронті відомого фотографа ЗСУ Арсена Федосенка, який приєднався до лав Збройних Сил України весною 2022 року.
  • Федосенко активно працював на фронті і зробив велику кількість світлин, які були використані в офіційних джерелах Управління стратегічних комунікацій.

102–річна постраждала внаслідок обстрілу РФ знаходиться у лікарні з вибуховою травмою

В результаті атаки РФ по Херсону поранення отримала 102-річна жінка. Патрульні негайно вирушили на допомогу бабусі. Проте росіяни здійснили повторний удар, повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

У МВС наголосили, що правоохоронці разом з місцевими жителями змогли транспортувати травмовану жінку до службового авто.

Після цього її було доправлено до лікарні. Наразі медики надають жінці необхідну медичну допомогу.

Своєю чергою Голова ОВА Олександр Прокудін повідомив, що жінка перебуває у лікарні з вибуховою травмою, уламковими пораненнями тулуба й кінцівок. Лікарі оцінюють стан потерпілої як середньої тяжкості. Їй надається необхідна меддопомога.

Армія РФ з артилерії обстріляла Херсонщину — є загиблі

Російські військові завдали артилерійського удару по декільком населеним пунктам Херсонської області.

Внаслідок обстрілу загинула місцева жителька, яка перебувала у власному будинку.

Відомості щодо інших потерпілих уточнюють, йдеться в дописі Херсонської обласної прокуратури.

Також у прокуратурі повідомили, що за даним фактом відкрили кримінальне провадження про порушення військовими РФ законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Пізніше керівник ОВА Олександр Прокудін повідомив, що армія РФ обстріляла Дудчани Бериславського району. В результаті обстрілу армією РФ 60-річна жінка отримала тяжкі поранення, які виявились для неї смертельними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?