Удар РФ по Селидовому на Донеччині. Зросла кількість загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар РФ по Селидовому на Донеччині. Зросла кількість загиблих

ДСНС України
Обстріл

У місті Селидове Донецької області, по якому 15 листопада російські окупанти завдали ракетного удару, тривають аварійно-рятувальні роботи. Наразі відомо про 2 загиблих.

У Селидовому зросла кількість загиблих

Як уточнили в ДСНС, в результаті проведених робіт виявлено та вилучено тіла 2 загиблих.

Ще двоє людей можуть бути під завалами після ракетного обстрілу російською армією міста Селидове на Донеччині. Їх шукають 20 рятувальників та 5 одиниць техніки.

За попередньою інформацією, під завалами можливе перебування ще 2 осіб, - йдеться у повідомленні.

Також було травмовано трьох місцевих жителів, врятовано 6 людей, серед яких є дитина.

В результаті удару РФ зруйновано 1 приватний житловий будинок, частково зруйновано 4-поверховий житловий будинок, пошкоджено 16 приватних та 7 багатоквартирних будинків.

Обстріл Селидового

Нагадаємо, 15 листопада, російські окупанти завдали ракетного удару по Селидовому Донецької області. Внаслідок атаки було пошкоджено багатоповерхівку, і під завалами опинилися люди.

Працівникам ДСНС спільно з поліцейськими вдалося дістати з-під уламків будівлі чоловіка та жінку, яких доправили до лікарні. Також було врятовано ще кількох людей, у тому числі і дитину. Постраждалих доправили до лікарні.

У Донецькій обласній прокуратурі поінформували, що ворог завдав чотири ракетні удари по житлових кварталах у Селидове, попередньо, із зенітно-ракетного комплексу С-300.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?