Угода з дияволом. Даша Астаф'єва наважилася на відверте зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Угода з дияволом. Даша Астаф'єва наважилася на відверте зізнання

Даша Астаф'єва
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Даша Астаф'єва розповіла, чому раніше вона виступала в Росії та як про це наразі шкодує.

Даша Астаф'єва раніше любила все російське

Як відверто зізнається артистка, раніше вона дуже любила все російське: книжки, кінематограф, хотіла спілкуватись ідеальною російською.

Попри це, зірка не могла не помічати ницість громадян тієї країни.

Це відчуття, що ми всі любили Росію і вважали її наддержавою. А коли я їздила і бачила, які вони всі жлоби, к*нчені. Ти із заплющеними очима заходиш в аеропорт і бл*ть носом чуєш, що ти у Росії. Це жлобство, ненависть один до одного. Через цю висоту любові, коли почалася війна, я пі*данулася об землю.

Даша Астаф'єва

Даша Астаф'єва

Українська співачка та модель

Даша Астаф'єва та її “угода з диволом”

Зірка також звертає увагу на те, що вона залишилась в Україні, поки "щирі" українці, які до 24 лютого найбільше крутилися на радіо, втекли.

Артистка відверто зізнається, що саме через них вона виступала в Росії, адже для інших артистів не залишалося місця.

Чому я виступала у Росії? Тому що не було місця тут, усе було зайнято "щирими" українцями, якими зараз і не пахне тут. Задовбалася з ними сваритися. Я всі свої гроші великі заробила у Росії, тому що весь час, поки я там працювала, я терпіла. І до кінця свого життя я буду просити вибачення і розуміти масштаб своєї помилки й масштаб цієї угоди з дияволом, — розповіла артистка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?