Україна — Бельгія. Де та коли дивитися онлайн-трансляцію матчу Євро-2024
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна — Бельгія. Де та коли дивитися онлайн-трансляцію матчу Євро-2024

Збірна України
Джерело:  Суспільне. Спорт

Збірні команди України та Бельгії зіграють на чемпіонаті Європи з футболу 26 червня 2024 року о 19.00.

Головні тези:

  • Україна та Бельгія зіграють на Євро-2024 у вирішальному матчі групового етапу.
  • Бельгія показала нестабільну гру, однак є фаворитом матчу.
  • Україні необхідно виграти чи зіграти внічию, щоб уникнути останнього місця в групі.
  • Сподіваємося на успішну гру української збірної та підтримку футбольних фанатів під час матчу проти Бельгії 26 червня о 19.00.

Де та коли дивитися футбольний матч Україна — Бельгія

“Суспільне Спорт” проводить текстовий онлайн матчу Україна — Бельгія на Євро-2024 з футболу серед чоловіків.

Пряма трансляція — на місцевих телеканалах Суспільного (на T2, кабельних мережах та IPTV, крім OTT-платформ). Також слухайте трансляцію на Радіо Промінь.

Дивитися онлайн матч Україна — Бельгія користувачі інтернету також зможуть на ОТТ-платформі Megogo.

Футбольний матч Україна — Бельгія буде для нашої країни заключною грою у групі на чемпіонаті Європи-2024 з футболу.

Важке завдання для Реброва

Українці невдало стартували на Євро, розгромно поступившись головному аутсайдеру групи Румунії (0:3). Втім друга зустріч повернула команду Реброва у боротьбу за плей-оф (2:1 проти Словаччини).

Наразі всі команди групи Е мають порівну балів (по 3), тому до 1/8 фіналу точно потраплять перші три команди. Головне завдання для нашої збірної — не опинитися на останньому місці.

А це цілком ймовірно через погану різницю м'ячів (2-4) та силу найближчого суперника. Бельгія — явний фаворит як групи, так і матчу з Україною.

У першому турі підопічні Тедеско також несподівано програли (0:1 від словаків), але після цього "червоні дияволи" впевнено переграли Румунію. Тому нічия у матчі з українцями виведе бельгійців у плей-оф.

Проте Де Брюйне і компанія бажають навіть виграти квартет, а для цього треба долати українців. Наша команда також претендуватиме на перше місце в разі перемоги.

На щастя для Реброва, повернулись у загальну групу Миколенко та Циганков, тому їх можна очікувати в старті. Бельгія ж, як і раніше, страждає від травм в обороні. Під питанням участі у матчі Теата, Меньє та Вітцеля. Також через дискваліфікацію не зіграє форвард Лукебакіо.

Керманич "синьо-жовтих" Сергій Ребров наважився з перших хвилин випустити двох нападників — Романа Яремчука та Артема Довбика. У середній лінії гратиме трійка виконавців у складі Володимира Бражка, Миколи Шапаренка та Георгія Судакова, а Олександр Тимчик і Віталій Миколенко працюватимуть по флангах.

У центрі ж оборони прогнозовано з'явиться трійка центрбеків. Компанію Іллі Забарному та Миколі Матвієнку складе Олександр Сваток, який змінив "Дніпро-1" на американський "Остін". У воротах залишається Анатолій Трубін.

Стартові склади команд на матч Україна — Бельгія на груповому етапі Євро-2024:

Україна: Трубін — Тимчик, Забарний, Сваток, Матвієнко, Миколенко — Бражко — Шапаренко, Судаков — Яремчук, Довбик

Бельгія: Кастельс — Кастань, Фас, Вертонген, Теат — Тілеманс, Онана, Де Брюйне — Доку, Лукаку, Троссард

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?