Україна повернула тіла 77 загиблих військових — Координаційний штаб
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна повернула тіла 77 загиблих військових — Координаційний штаб

Військовий ЗСУ
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, до України вдалось повернути тіла ще 77 загиблих українських військовослужбовців. 

Що відомо про повернення до Україні тіл загиблих військовослужбовців

Робота з підготовки до репатріаційного заходу велася тривалий час. Полеглих Оборонців України було повернено завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими у взаємодії з Об’єднаним центром при СБУ, МВС України (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України у Сумській області, ДПС України, іншими представництвами структур сектору безпеки та оборони України, - зазначили представники Координаційного штабу.

Що відомо про подальшу роботу із встановлення осіб загиблих

У відомстві також висловили вдячність Міжнародному Комітету Червоного Хреста за сприяння у проведенні цієї операцїі.

ЗС України забезпечать перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних спеціалізованих установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих, - підкреслюється у дописі представників Коордштабу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?