Україна – в фіналі Чемпіонату світу з футболу: тренер збірної поділився враженнями
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна – в фіналі Чемпіонату світу з футболу: тренер збірної поділився враженнями

Україна – в фіналі Чемпіонату світу з футболу: тренер збірної поділився враженнями
Джерело:  online.ua

Вражаюча перемога футбольної збірної України (U-20) над Італією вперше вивела нашу збірну в фінал світової першості. Як повідомляє ONLINE.UA, вчорашній матч в польській Гдині завершився з рахунком 1 : 0 на нашу користь. Єдиний гол на 65-й хвилині зустрічі забив хавбек київського «Динамо» Сергій Булеца.

Наприкінці другого тайму (80 хв.) Попов отримав другу жовту картку, тому українська команда залишилася у меншості. Тим не менш, синьо-жовтій збірній вдалося вистояти. На 91-й хвилини італійці зрівняли рахунок, але після відеоповтору арбітр не зарахував гол, оскільки було явне порушення – Скамакка вдарив рукою в обличчя українського захисника Бондаря.

Тренер української збірної Олександр Петраков прокоментував перемогу своїх підопічних:

«Я вже думав, що ми не вистоїмо в додатковий час, адже грали вдесятьох замін не було. Але, як то кажуть, Бог нам допоміг», – сказав Петраков.

Фінальний матч проти збірної Південної Кореї українці проведуть 15 червня у Лодзі. Початок зустрічі – о 19:00. Наш майбутній суперник вчора теж одержав мінімальну перемогу, перегравши команду Еквадору з рахунком 1 : 0.

Нагадаємо, що вчора український футболіст зізнався, чому поцілував журналістку в прямому ефірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?