Українець Владислав Данчул став абсолютним чемпіоном Бразилії з джиу-джитсу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українець Владислав Данчул став абсолютним чемпіоном Бразилії з джиу-джитсу

Владислав Данчул
Джерело:  online.ua

Спортсмен із Кропивницького Владислав Данчул став абсолютним чемпіоном IBJJF Brazilian National NO-GI 2024 (чемпіонат Бразилії НО-ГІ) серед юніорів синіх поясів.

Головні тези:

  • Українець переміг на дорослому Чемпіонаті Бразилії з джиу-джитсу у категорії юніорів.
  • Перемога українця Владислава Данчула є престижною, оскільки він виграв на території країни, яка вважається лідером у цьому виді спорту.
  • Українські спортсмени демонструють високий рівень підготовки та отримують вагомі перемоги на міжнародних змаганнях.

Українець став абсолютним чемпіоном Бразилії у категорії U17

Джиу-джитсер виборов найвищу перемогу у своїй ваговій та в абсолютній категоріях.

Тренер спортивного клубу “Борець” Ярослав Блажко заявив, що Владислав переміг на дорослому Чемпіонаті Бразилії в категорії юніорів (17 років), який тривав протягом 29-30 червня.

За словами тренера, Ярослав переміг свою вагову категорію провівши три бої, а також виборов золото в абсолютній ваговій категорії, повідомляє Гречка.

Він став абсолютним чемпіоном Бразилії у своїй віковій категорії. Перемога на цьому турнірі є дуже престижною тому, що бразильці вважаються кращими в цьому виді спорту, але ми показали, що на їх території ми можемо перемагати, — наголосив тренер.

Також на чемпіонаті джиу-джитсер Олександр Олійник виграв чотири бої і поступився декількома балами в фіналі. В підсумку він виборов срібло серед синіх поясів adult.

Українська тенісистка Кіченок у парі з латвійкою Остапенко перемогла на Rothesay International

У першому сеті суперниці зосередилися на власних подачах. Ключовим став одинадцятий гейм, у якому Людмила Кіченок із Оленою Остапенко ззовні легко дозволили опоненткам оформити брейк і відразу закрити партію.

Дабровскі/Раутліфф — Л. Кіченок/Остапенко — 1:2 (7:5, 6:7, 8:10)

За схожим сценарієм промайнув і другий сет. Українка з латвійкою знову віддали власну подачу в одинадцятому геймі, але відразу відповіли зворотним брейком. Довелося грати тай-брейк. Там дует Кіченок і Остапенко швидко дотиснув Дабровскі з Раутліфф.

Вирішальна ж коротка партія стала справжнім трилером. Суперниці йшли нога в ногу та підійшли до розв'язки за рівного рахунку (8:8). Тут українка з латвійською тенісисткою заволоділи ініціативою повністю. Вони взяли два розіграші поспіль і завоювали трофей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?