Українка Ангеліна Усанова вразила журі Miss Eco International 2024 — відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Українка Ангеліна Усанова вразила журі Miss Eco International 2024 — відео

Ангеліна Усанова
Джерело:  online.ua

"Міс Всесвіт Україна 2023" Ангеліна Усанова гідно представила батьківщину на міжнародному конкурсі краси Miss Eco International 2024, який проходить в Єгипті. Дівчину визнали однією з найкращих у категорії "Найкраща ЕКО сукня".

Ангеліна Усанова на Miss Eco International 2024 здобула перший тріумф

Одна з головних красунь України поділилася у своїх соцмережах приємною звісткою.

Як виявилося, дівчина змогла потрапити у трійку лідерів у номінації "Найкраща ЕКО сукня".

Зараз Ангеліна Усанова очікує на фінал міжнародного конкурсу, який вже відбудеться 28 квітня.

Що важливо розуміти, його переможниця стане Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища.

Як створювали сукню Ангеліни Усанової для Miss Eco International 2024

Еко-костюм Ангеліни Усанової отримав символічну назву «Світ у вогні» (Wildfires-англ.), яка відображає те, що просо зараз відбувається на планеті Земля.

Так само як і національний костюм, це вбрання створено із ресайкл-матеріалів та розкриває одну із світових екологічних проблем. Одна з центральних тем — спалення територій.

Фото: missecointernational.com

Корсет сукні оздоблений пластиковими пляшками червоного і чорного кольору, а також деталями, вирізаними з будівельних трубок. Кожна деталь окремо оброблена вогнем, аби надати форми і вигляду язиків полум’я.

Також варто звернути увагу на те, що спідниця «Світу у вогні» — як і у національному костюмі, створена із штор та тюлей із органзи і тафти, на яких надрукований принт із зображенням вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?