Українка Магучіх завоювала друге місце на чемпіонаті світу зі стрибків у висоту
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Магучіх завоювала друге місце на чемпіонаті світу зі стрибків у висоту

Ярослава Магучіх

Українська стрибунка Ярослава Магучіх виграла срібло чемпіонату світу з легкої атлетики в приміщенні, який 1 березня почався у Глазго.

Ярослава Магучіх виборола срібло на чемпіонаті світу

Федерація легкої атлетики України повідомляє, що українка почала змагання з висоти 1.92 м.

Кожну висоту вона долала з першої спроби й на 1.99 виходила в статусі лідерки. Однак, їй ця висота не підкорилася й вона посіла друге місце з результатом 1.97 м.

Фото: Ulf Schiller/athletix.ch

Натомість одна з основних суперниць Магучіх, австралійка Нікола Оліслагерс, стрибнула на 1.99 з третьої спроби, й саме вони принесли їй перемогу. Словенка Ліа Апостоловскі зайняла третє місце з 1.95 м.

Старт сезону був кращим, ніж його завершення. Насправді, відчуття після змагань змішані. Але я рада медалі, адже кожна нагорода важлива, — прокоментувала свій виступ Ярослава Магучіх.

Українка Юлія Левченко вирішила починати змагання зі стартової висоти 1.84 м, з якою вона не мала жодних проблем. Досить хорошою була і перша спроба на 1.88 м, але планка не встояла. Дві наступні спроби теж виявилися невдалими.

Результати:

  1. Нікола Оліслагерс (Австралія) — 1.99 м

  2. Ярослава Магучіх (Україна) — 1.97 м

  3. Лія Апостоловскі (Словенія) — 1.95 м

  4. Юлія Левченко (Україна) — 1.84 м

Для Магучіх це друга медаль у кар'єрі на Чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні (у 2022 році вона отримала "золото"), це перша нагорода України на турнірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?