Українки Малошенко та Тимофєєва стали чемпіонками Європи з черліденгу — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українки Малошенко та Тимофєєва стали чемпіонками Європи з черліденгу — відео

Малошенко та Тимофєєва
Джерело:  online.ua

Українки Анастасія Малошенко та Єлизавета Тимофєєва стали чемпіонками Європи з черліденгу.

Головні тези:

  • Чемпіонат Європи з черліденгу триває у Норвегії, де українські спортсменки показали найвищу майстерність та силу.
  • Спортсменки отримали 83 бали за виступ і першу ліцензію на Всесвітні Ігри-2025.
  • Управління молоді та спорту Львівської ОДА пишається успіхом спортсменок та наголошує на високому рівні черліденгу в регіоні.

Спортсменки здобули перемогу в категорії "фристайл дует"

Чемпіонат Європи з черліденгу триває в Норвегії. Відомо, що спортсменка зі Львівщини Анастасія Малошенко виступала у парі з Єлизаветою Тимофєєвою з Кам’янського.

Спортсменки здобули перемогу в категорії "фристайл дует", окрім цього, ще й першу в історії світового черліденгу ліцензію на Всесвітні Ігри-2025. Українки за виступ отримали 83 бали. На другому місці опинилася Хорватія (79.3 бали), на третьому — Словенія (78 балів) 

Вітаємо спортсменок та тренерок. У квітні саме цей дует виборов перемогу міжнародного Кубка ICU в Орландо, а також спортсменки посіли четверте місце на чемпіонаті світу. Тепер дівчата довели, що найсильніші в Європі, — зауважив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

В управлінні також додають, що на чемпіонаті Європи у складі збірних України виступають одразу 20 вихованок львівського черліденгу: 19 спортсменок клубу Lviv Angels, 1 — Nancy Dolls. Вони входять до складу команд трьох вікових категорій: юнацької фристайл команди, юніорської джаз команди та дорослого фристайл дуету, повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Українець Романчук здобув "срібло" чемпіонату Європи-2024 з плавання

Романчук розпочав Євро-2024 з перемоги на дистанції 800 метрів вільним стилем.

Ця золота медаль стала для нього шостою в кар'єрі на рівні чемпіонатів Європи з водних видів спорту і загалом першою за останні півтора року на всіх турнірах в олімпійському басейні.

Відібрався Романчук з першим результатом і до фіналу на 1500 метрах вільним стилем. Однак сам медальний заплив було перенесено через погодні умови (басейн у Белграді, де відбуваються змагання, є відкритим).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?