Українська співачка Jerry Heil представила кліп на трек Virgin Maria — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка Jerry Heil представила кліп на трек Virgin Maria — відео

Jerry Heil
Джерело:  online.ua

Учасниця Євробачення-2024 Яна Шемаєва, більш відома як Jerry Heil, представила нову композицію Virgin Maria, якою висловлює протест проти тиску стандартів на жінок.

Головні тези:

  • Пісня є продовженням треку Teresa & Maria та висловлює ідею боротьби за право бути собою.
  • У кліпі на пісню Virgin Maria Jerry Heil зобразила буденні ситуації, що надихнуті класичними картинами епохи Відродження.
  • Український гурт Kozak System також представив новий кліп на пісню “Прощавай, Голубко”, заснований на реальній історії взаємин військового та його коханої.

Новий трек Jerry Heil є ідейним продовженням треку Teresa&Maria

Учасниця Євробачення-2024 Яна Шемаєва, більш відома я Jerry Heil, представила нову композицію Virgin Maria, якою висловлює протест проти тиску стандартів на жінок.

Українська музикантка, авторка і композиторка Jerry Heil презентувала нову пісню, що транслює наслідки возвеличення, про яке йдеться в інтро. 

Це пісня про зіставлення божественного та людського від імені дівчини, яку завжди з кимось порівнювали. Ідейне продовження треку Teresa & Maria, де йдеться про дуальність: божественну та людську. Я вірю, що людина — це дійсно продовження Бога, проте вимагати від жінки бути святою — це ідеалізація, яка має наслідки, — поділилась Jerry Heil. 

Вона уточнила, що основний меседж пісні Virgin Maria — протест проти тиску стандартів.

У першому куплеті вона перелічує шаблони, які нав'язують сучасній жінці: "будь скромною, але не будь занадто неприступною", "поводься, як леді". Другий куплет утверджує ідею боротьби за право бути собою.

Режисером нової відеороботи артистки виступив відомий кліпмейкер Інді Хаіт. У кліпі Jerry Heil з'являється в буденних ситуаціях, які відсилають до класичних картин епохи Відродження, що наповнені глибиною та відвертою чуттєвістю. 

Гурт Kozak System представив кліп на трек "Прощавай, Голубко" — відео

В українського рок-гурту Kozak System вийшов новий кліп на пісню "Прощавай, Голубко". Головні ролі у ньому зіграли запорізький актор Андрій Ісаєнко та Юлія Парамонова, яка родом з Бердянська.

Основою для пісні стала реальна історія спілкування українського військового та його дівчини.

Це історія про реальну переписку між воїном і коханою дівчиною, яка стала основою тексту пісні.

В переписці хлопець обіцяє, що після Перемоги вони одружаться, заведуть собачку, зійдуть на Еверест, і вона нарешті повернеться додому в рідне місто Донецьк, яке він з побратимами звільнить від ворога. Але клята війна обірвала життя воїна. І тепер він звертається до коханої з вирію, де чекатиме її і кохатиме все її земне життя, — заявили у гурті Kozak System.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?