Українська співачка Мішель Андраде знялася у 6 сезоні серіалу "Корона"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка Мішель Андраде знялася у 6 сезоні серіалу "Корона"

Андраде

На Netflix вийшла перша частина шостого й останнього сезону серіалу “Корона”. Українська співачка Мішель Андраде зіграла в одному з ключових епізодів, пов’язаних із принцесою Діаною.

Мішель Андраде в серіалі “Корона”

Мішель Андраде знялася в епізоді, який розповідає про роман принцеси Діани і Доді Аль-Файєда і їхню подорож на яхті. Вона зіграла роль члена команди яхти.

У фрагменті епізоду, яким Мішель Андраде поділилася в своєму Instagram, вона розмовляє із батьком Доді Аль-Файєда, єгипетьським мільярдером Мохаммедом Аль-Файєдом, і розповідає йому, що його син і принцеса Діана живуть в одній каюті і сплять в одному ліжку.

НА NETFLIX! Я знялась у шостому сезоні культового серіалу Корона! Не можу досі в це повірити! Хтось дивиться Корону?, — написала Мішель Андраде.

Що відомо про останній сезон серіалу “Корона”

Фінальні епізоди "Корони" розгортаються наприкінці 90-х і на початку 2000-х років. Зокрема, у цих серіях будуть показані події, такі як смерть принцеси Діани, початок роману принца Вільяма та Кейт Міддлтон, прихід до влади Тоні Блера і весілля принца Чарльза і Камілли Паркер Боулз.

Перша частина шостого сезону вийшла на Netflix 16 листопада. Друга — вийде 14 грудня.

Принцесу у шостому сезоні зіграла британська актриса Елізабет Дебіки, а королеву Єлизавету — Імельда Стонтон.

Корона» виграла 21 премію «Еммі» за п’ять попередніх сезонів, у тому числі трофей за найкращий драматичний серіал у четвертому сезоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?