Українська тенісистка Кіченок у парі з латвійкою Остапенко перемогла на Rothesay International
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка Кіченок у парі з латвійкою Остапенко перемогла на Rothesay International

Кіченок
Джерело:  online.ua

Українсько-латвійська пара Кіченок-Остапенко здобула непросту перемогу над канадкою Габріелою Дабровскі та австралійкою Ерін Раутліфф.

Головні тези:

  • Українська тенісистка Кіченок і латвійська спортсменка Остапенко вражають перемогами на міжнародних турнірах.
  • Пара Кіченок-Остапенко здобула перемогу на турнірі Rothesay International в напруженій боротьбі проти сильних опоненток.
  • Участь у таких змаганнях як Rothesay International та підготовка перед Вімблдонським турніром є важливими кроками в кар'єрі спортсменок.
  • Українки Людмила та Надія Кіченок також показали вражаючі результати на турнірах серії WTA 500, демонструючи високий рівень гри в парному розряді.
  • Спортивні перемоги українських тенісисток Кіченок та Остапенко свідчать про постійний розвиток та професіоналізм українського тенісу.

Кіченок стала переможницею Rothesay International

У першому сеті суперниці зосередилися на власних подачах. Ключовим став одинадцятий гейм, у якому Людмила Кіченок із Оленою Остапенко ззовні легко дозволили опоненткам оформити брейк і відразу закрити партію.

Rothesay International, фінал, парний розряд

Дабровскі/Раутліфф – Л. Кіченок/Остапенко – 1:2 (7:5, 6:7, 8:10)

За схожим сценарієм промайнув і другий сет. Українка з латвійкою знову віддали власну подачу в одинадцятому геймі, але відразу відповіли зворотним брейком. Довелося грати тай-брейк. Там дует Кіченок і Остапенко швидко дотиснув Дабровскі з Раутліфф.

Вирішальна ж коротка партія стала справжнім трилером. Суперниці йшли нога в ногу та підійшли до розв'язки за рівного рахунку (8:8). Тут українка з латвійською тенісисткою заволоділи ініціативою повністю. Вони взяли два розіграші поспіль і завоювали трофей.

Істборн – головний етап підготовки перед Вімблдонським турніром. Трав'яний мейджор розпочнеться 1 липня. Торік пара в складі Кіченок і Остапенко вилетіли в першому раунді, а позаторік дійшли до півфіналу змагань.

Як зіграли українські тенісистки Кіченок

У Чарльстоні (США) на початку квітня пройшов перший півфінал турніру серії WTA 500 у парному розряді. У ньому зіграли українки Людмила та Надія Кіченок.

У стартовому сеті тенісистки йшли на рівних. Але за рахунку 2:2 перші сіяні виграли три гейми поспіль і вирвались уперед. Однак українки змогли відіграти різницю в рахунку і вивели сет у тай-брейк. В результаті сет за сестрами Кіченок з рахунком 7:6 (7:4).

Другу партію тенісистки завершили на тай-брейку: впродовж неї жодна з пар не змогла зробити брейк на подачі суперниць.

Переможниць матчу визначив супертайбрейк. Ними стали українки, які закінчили його з рахунком 13:11.

Матч тривав 2:15 години. За цей час українки зробили лише один ейс і припустились шести подвійних помилок — на п’ять більше, ніж їх суперниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?