Українські сестри Кіченок вийшли до фіналу тенісного турніру у США — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські сестри Кіченок вийшли до фіналу тенісного турніру у США — відео

сестри
Джерело:  Суспільне. Спорт

У Чарльстоні США пройшов перший півфінал турніру серії WTA 500 у парному розряді. У ньому зіграли українки Людмила та Надія Кіченок.

Як зіграли українські тенісистки Кіченок

У стартовому сеті тенісистки йшли на рівних. Але за рахунку 2:2 перші сіяні виграли три гейми поспіль і вирвались уперед. Однак українки змогли відіграти різницю в рахунку і вивели сет у тай-брейк. В результаті сет за сестрами Кіченок з рахунком 7:6 (7:4).

Другу партію тенісистки завершили на тай-брейку: впродовж неї жодна з пар не змогла зробити брейк на подачі суперниць.

Переможниць матчу визначив супертайбрейк. Ними стали українки, які закінчили його з рахунком 13:11.

Матч тривав 2:15 години. За цей час українки зробили лише один ейс і припустились шести подвійних помилок — на п’ять більше, ніж їх суперниці.

Ніколь Меліхар (США) / Елен Перес (Австралія) — Людмила Кіченок (Україна)/ Надія Кіченок (Україна) 6:7(4), 7:6(2), 11:13

Що означає результат

Сестри Кіченок спільно вперше пройшли у фінал турніру рівня WTA 500 на ґрунті.

У фіналі сестри Кіченок зіграють з переможницями протистояння другого півфіналу: американками Ешлін Крюгер та Слоан Стівенс чи японками Ері Хозумі та Макото Ніномієй.

Останній спільний фінал сестер Кіченок у парному розряді датований жовтнем 2022 року, коли українки виграли змагання WTA 250 в естонському Таллінні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?