Українська тенісистка Костюк розгромила росіянку на турнірі в США — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська тенісистка Костюк розгромила росіянку на турнірі в США — відео

костюк
Джерело:  online.ua

На турнірі серії WTA 1000 в американському Індіан-Уеллсі стартували матчі четвертого кола. В одному з них зіграла українка Марта Костюк.

Як пройшов матч українки Костюк проти росіянки Павлюченкової

Матч тривав 1 годину 19 хвилин, протягом яких Костюк навиліт не подавала, зробила три подвійні помилки та реалізувала 5 із 8 брейків.

Павлюченкова подала два ейси, припустилася чотирьох подвійних помилок і використала 1 з 2 брейк-пойнтів.

На стадії чвертьфіналів Костюк зіграє із ще однією росіянкою. Марті протистоятиме Анастасія Потапова, яка раніше двічі її обігрувала.

Для кар'єри Костюк цей матч став історичним, оскільки вона вперше у кар'єрі вийшла до чвертьфіналу турніру серії WTA 1000.

Після гри Костюк в інтерв'ю на корті розповіла, що змогла використати свої сильні сторони, що дозволило виграти набагато легше ніж тиждень тому на турнірі у Сан-Дієго.

У першому сеті багато не клеїлося, було багато проблем. Це швидше за все було пов'язано з ментальним настроєм. Минулий тиждень був дуже важким, з холодною погодою та важкими м'ячами. Але сьогодні я змогла краще використати свої сильні сторони. Я рада, що змогла показати свій найкращий теніс і вийти до чвертьфіналу, — сказала Костюк.

Що відомо про турнір в Індіан-Веллсі

BNP Paribas Open — комбінований турнір категорії 1000 серед чоловіків і жінок. Чоловічий титул в Індіан-Веллсі захищає іспанець Карлос Алькарас, чемпіонка жіночих змагань Єлена Рибакіна з Казахстану знялась через проблеми зі здоров'ям.

Призовий фонд кожного з турнірів в Індіан-Веллсі складає майже по 9 мільйонів доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?