Українська збірна з тенісу достроково перемогла нідерландську команду в плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська збірна з тенісу достроково перемогла нідерландську команду в плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг

Федерація тенісу України
Українська збірна з тенісу

Перший ігровий день плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг завершився з рахунком 1:1 після дебютної перемоги в збірній Ангеліни Калініної над Сюзан Ламенс (2:0) та поразки Даяни Ястремської від Аранчі Рус (0:2).

Українки зіграють у кваліфікації фінальної частини турніру 2024 року

Жіноча збірна України з тенісу перемогла команду Нідерландів у плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг. За підсумками стартових чотирьох матчів українки першими досягли позначки в три перемоги.

Про це повідомила Федерація тенісу України у Facebook.

Протистояння України та Нідерландів відбулось у Вільнюсі. Перший ігровий день 11 листопада завершився з рахунком 1:1 після дебютної перемоги в збірній Ангеліни Калініної над Сюзан Ламенс (2:0) та поразки Даяни Ястремської від Аранчі Рус (0:2).

Другий день матчевого протистояння 12 листопада розпочався зі звитяги Калініної над Рус (2:0). Відтак, Ястремська, яка зустрічалася з третьою ракеткою нідерландок Ламенс, отримала шанс здобути Україні дострокову перемогу в плей-оф.

Що означає перемога України

У 2024 році збірна України зіграє у кваліфікації Кубка Біллі Джин Кінг. Нідерланди як переможена команда натомість проведе наступний сезон у Першій регіональній групі.

До кінця змагального дня неділі, 12 листопада, парний матч у Вільнюсі мали зіграти Людмила Кіченок та Надія Кіченок, однак поєдинок не вплине на підсумок протистояння, тому не проводитиметься.

Україна у статусі 16-ї команди світового рейтингу Кубка Біллі Джин Кінг обіграла 26-ту збірну рейтингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?