Українські фігуристи здобули дві золоті медалі на турнірі Pavel Roman Memorial
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські фігуристи здобули дві золоті медалі на турнірі Pavel Roman Memorial

Українські фігуристи

Дует Марії Пінчук та Микити Погорєлова у дорослій програмі, дует Ірини Підгайної та Артема Коваля серед юніорів завоювали золоті медалі міжнародного турніру Pavel Roman Memorial.

Подвійне “золото” українських фігуристів

Українські фігуристи вибороли подвійне "золото" у танцях на льоду на міжнародному турнірі з фігурного катання Pavel Roman Memorial у чеському місті Оломоуц.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет України та національної олімпійської збірної України у Facebook.

Підопічні Галини Чурілової, Олександри Назарової та Максима Нікітіна Марія Пінчук та Микита Погорєлов показали перший результат і у ритм-танці, і у довільній програмі, набравши у сумі 162.64 і на 11,6 бала випередивши найближчих суперників угорців Люсі Генкок та Іліаяса Фураті.

Це вже друга "доросла" медаль нашого юніорського дуету у складі Марії Пінчук та Микити Погорєлова, у цьому сезоні, раніше вони стали бронзовими призерами "Меморіалу Дениса Тена" у Казахстані.

Ірина Підгайна та Артем Коваль стали першими у категорії юніорів, випередивши за підсумками двох виступів на 0,66 бала срібних призерів Ноемі Марію Талі та Ноа Лафорнара з Італії.

Україна виборола юніорське "золото" з фігурного катання

Змагання у танцях на льоду завершилися перемогою українського дуету Ірина Підгайна та Артем Коваль.

Про це повідомляє Telegram-канал Національного олімпійського комітету України та національної олімпійської збірної України

Підопічні Галини Чурілової та Олени Онищенко вибороли золото з трьома особистими рекордами:

  • у ритмічному танці,

  • довільному танці,

  • а також за сумою двох днів - 149,42,

Україна випередила на 3,14 бала срібних призерів американців Ялі Педерсен та Джеффрі Чена.

Відзначимо, що для Ірини Підгайної, якій завтра виповнюється 15, та 19-річного Артема Коваля це перша медаль в юніорській серії Гран-прі, – повідомили в комітеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?