Українські прикордонники знищили САУ «Мста-С» армії РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські прикордонники знищили САУ «Мста-С» армії РФ — відео

Держприкордонслужба України
САУ

Бійці Держприкордонслужби України (ДПСУ) на Харківському напрямку знищили чергову одиницю техніки російських окупантів. 

Прикордонники ліквідували ворожу САУ

Відзначились аеророзвідники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон".

Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Бійці підрозділу знищили самохідну артилерійську установку окупантів "Мста-С".

Установка була замаскована, але це її не врятувало — українські захисники влучили в російську САУ трьома дронами-камікадзе.

Знищення російського "Муром-П"

У ДПСУ зазначили, що це вже 7 відеотепловізійний комплекс спостереження «Муром» знищений бійцями 15 мобільного прикордонного загону з початку 2024 року.

Державна прикордонна служба продовжує ефективно знищувати ворожі засоби розвідки та йде до Перемоги разом із Силами оборони України.

За даними порталу “Мілітарний“, "Муром-П" поставляється російським розробником та виробником комплексних систем безпеки, спеціальної техніки та безпілотних літальних апаратів «Стилсофт».

Він призначений для цілодобового дистанційного відеотепловізійного спостереження, контролю та охорони відкритих ділянок місцевості, підступів, периметрів та шляхів пересування до об’єктів.

Комплекс може бути розгорнутий на ділянці за 2 години розрахунком з 3 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?