Українські тенісистки вийшли до третього кола турніру в Римі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські тенісистки вийшли до третього кола турніру в Римі

Світоліна

Три українські тенісистки пройшли до третього кола турніру WTA 1000 у Римі: Еліна Світоліна, Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна.

Що відомо про успіхи українських тенісисток у Римі

Світоліна розпочала виступи одразу з другого раунду змагань, де розгромила італійку Сару Еррані з рахунком 6:0, 6:2.

Ястремська також стартувала на турнірі безпосередньо з другого кола, обігравши в напруженому матчі німкеню Лауру Зігемунд з рахунком 4:6, 7:5, 6:2. У другому сеті українка відіграла два матчболи.

Калініна теж розпочинала змагання з другого кола та пройшла іншу українку Лесю Цуренко. Матч тривав лише 16 хвилин. За рахунку 2:0 на користь суперниці Цуренко знялася через проблеми зі здоров'ям.

У третьому колі турніру Світоліна зустрінеться з "нейтральною" росіянкою Анною Калінською, Ястремська зіграє проти "нейтральної" білоруски Аріни Соболенко, а Калініна позмагається проти Марії Саккарі з Греції.

Еліна Світоліна пройшла у третє коло WTA 1000 у Римі

Світоліна вже вдесяте у кар'єрі стартувала на ґрунтових змаганнях WTA 1000 у Римі.

Вона отримала статус 16-ї сіяної і розпочала виступи з другого кола змагань. Натомість її суперниця, 93-тя ракетка світу Сара Еррані, стартувала з першого кола, де здолала американку Аманду Анісімову.

Це була третя зустріч спортсменок на корті. Раніше італійка перемагала Світоліну в обох поєдинках: у чвертьфіналі Парижа-2014 та півфіналі Дубая-2016.

Під час третьої зустрічі Світоліна здолала Еррані за 1 годину 17 хвилин: 2:0 (6:0, 6:2).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?