Українські виконавці виступлять на музичному фестивалі Sziget у Будапешті
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські виконавці виступлять на музичному фестивалі Sziget у Будапешті

Sziget
Джерело:  online.ua

Репер OTOY, етногурт YAGODY, DJ-ка Дарія Колосова та DJ-гурт Artbat виступлять на цьогорічному музичному фестивалі Sziget у Будапешті/

Хто з українців виступить на Sziget

На сайті фестивалю повідомляють, що він пройде із 7 по 12 серпня.

Український репер OTOY виступатиме 8 серпня. Фестиваль називає його одним із найконцептуальніших українських реперів сьогодення, широко визнаним в Україні за оригінальний стиль та візуальну естетику.

У своїй творчості він висвітлює живі історії, які відгукуються у кожного, хто знайомиться з його творчістю. А його шалена енергія на виступах нікого не залишить байдужим!

Ггрт YAGODY виступить 12 серпня. Раніше він брав участь у нацвідборі на "Євробачення-2024", посівши 5 місце.

DJ-ка Дарія Колосова має 12-річний досвід та “гостру пристрасть до глибин електронної музики, що перетворилася її вражаючу універсальність і майстерність як артиста”.

Її діджей-сет на відомій берлінській радіостанції Hör набирає 900 тисяч переглядів, а зараз вона готується до туру в США та Австралії.

Вона виступить на фестивалі 9 серпня.

DJ-гурт Artbat — це Артур Кривенко та Віталій "Батіш" Лимаренко, які створюють композиції в жанрі техно та хаусу. Гурт виступить на фестивалі 12 серпня.

Їхню музику обожнюють мільйони шанувальників у всьому світі, стрімкий підйом ARTBAT з андеграунду до світової слави залишив незмивний слід у серцях ентузіастів електронної музики по всьому світу.

Фестиваль Sziget: що відомо

З серпня 1993 року фестиваль відбувається щоліта на дунайському острові Гайооґяарі-сіґет в Обуді.

Основна частина фестивалю — багатожанрова музична програма, а також — театральна, мистецька, циркова.

Понад 50 % відвідувачів фестивалю приїжджають із-за кордону, найбільше — з Нідерландів, Німеччини, Великої Британії та Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?