Український боксер Богачук здолав американця та став тимчасовим чемпіоном WBC — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боксер Богачук здолав американця та став тимчасовим чемпіоном WBC — відео

Бокс
Джерело:  Champion

Український боксер Сергій Богачук (23-1-0, 23 КО) здолав американця Браяна Мендосу (22-3-0, 16 KO) у двобої за титул тимчасово чемпіона світу за версією WBC у напівсередній вазі (69,8 кг).

Бій Богачук-Мендоса

Поєдинок відбувся в Лас-Вегасі на арені T-Mobile в межах боксерського вечора, головним поєдинком якого був чемпіонський двобій між Тімом Цзю та Себастьяном Фундорою.

За підсумком 12 раундів Богачук став тимчасовим чемпіоном світу у першій середній вазі за версією WBC, перемігши американця Браяна Мендосу одностайним рішенням суддів: 118-110, 117-111, 117-111.

Перемога Богачука над Мендосою стала 24-ї у кар'єрі українця. Він має лише одну поразку.

Після бою український боксер кинув виклик американцю Себастьяну Фундорі, якому належать пояси WBC та WBO у першій середній вазі.

Хоча пройшли 12 раундів, я почуваюся чудово. Мабуть, я можу провести ще 12 раундів. Це було легко, чудові відчуття. Я був готовий до цього бою. Це був дуже важливий поєдинок у моїй кар'єрі. Мабуть, найкращий бій у моїй профі-кар'єрі. Тепер я задоволений. Я — чемпіон світу. Мендоса — відмінний боксер, має великий досвід, і він у хорошій формі. У попередньому бою Мендоса нокаутував Фундору, чудового боксера. Для мене це був серйозний суперник, — цитує слова Богачука Sport.ua.

Для 28-річного українця це був перший чемпіонський бій у кар'єрі, а Мендоса раніше двічі виходив у титульні поєдинки — переміг Себастьяна Фундору, здобувши тимчасовий пояс WBC (якого потім його позбавили) та поступився Тіму Дзю у битві за пояс WBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?