Український боксер Деревʼянченко переміг нокдауном американця Александера — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боксер Деревʼянченко переміг нокдауном американця Александера — відео

боксер
Джерело:  Суспільне. Спорт

Український боксер переміг американця Вона Александера в андеркарді вечора боксу у Нью-Йорку.

Як прошов бій українця Деревʼянченко

Поєдинок між Дерев'янченком та Александером тривав усі заплановані 10 раундів. Українець вже на старті бою захопив ініціативу та диктував темп, проводячи агресивні комбінації.

У восьмому раунді Александер побував у нокдауні після потужного удару по корпусу у виконанні Дерев'янченка. Утім, завершити бій достроково Сергій не зумів: американець підвівся та продовжив боротьбу.

У підсумку судді віддали перемогу Дерев'янченку одноголосним рішенням — 100:89 від кожного рефері, Сергій виграв усі раунди.

Наступним суперником Дерев'янченка мав стати американець Роуді Монтгомері, бій планували провести у січні 2024 року, однак він зірвався через травму українця.

Що відомо про Сергія Дерев'янченко

38-річний український боксер, що виступає в другій середній ваговій категорії. На професійному ринзі провів 20 поєдинків, в яких здобув 15 перемог (10 — нокаутом) і зазнав п'яти поразок.

Тричі — претендент на пояси чемпіона світу в середній вазі. У чемпіонських поєдинках поступався Даніелю Джейкобсу, Геннадію Головкіну та Джермаллу Чарло.

На любительському рівні — бронзовий призер чемпіонату світу 2007 року, учасник Олімпійських ігор 2008 року (9-те місце у середній ваговій категорії).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?