Український гурт Go_A заспіває у Eurovision Village під час Євробачення-2024
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український гурт Go_A заспіває у Eurovision Village під час Євробачення-2024

Go-A

У Eurovillage Мальме до та під час проведення Євробачення-2024 виступлять Кончіта Вурст, гурт Go_A, Dotter та ще багато інших зірок.

Go-A виступлять у Мальме під час Eurovision 2024

Серед світових зірок запрошено і український гурт Go-A.

Повну програму заходів оприлюднили 3 квітня.

Ласкаво просимо на тиждень Євробачення в Мальме — яскраве свято культури, музики та радості! Пориньте у тиждень, сповнений розмаїттям, розвагами та враженнями, які запам'ятаються на все життя, — пишуть у офіційному акаунті Євробачення.

За місяць до початку фестивалю у Мальме організатори представили повну програму. Вони зазначають, що кожен зможе знайти щось цікаве для себе — планують окрему вечірку з хітами 90-х, виступ електронних музикантів, а також Drag Nigh вечірку.

Центром Eurovision Village стане Folkets Park. Тут, на сцені Euphoria, виступатимуть великі колективи, на сцені Tattoo — менші, а класичний Brändan перетвориться на сцену Dancing Queen.

Повну програму можна знайти тут.

7 травня на сцені Euphoria у Eurovision Village виступить український гурт Go_A.

Організатори у програмі зазначають, що колектив потрапив до пʼятірки найкращих на "Євробаченні-2021" (а за голосування голосів став другим). А їх конкурна пісня SHUM стала першою українською піснею, яка увійшла до Billboard Global 200.

Також вони згадали, що гурт виступив на сцені фестивалю Ґластонбері.

Go_A поєднує традиційні тони та інструменти з сучасними ритмами та експресією, а також характерний голос співачки Катерини.

Нові правила на Євробаченні

Артисти з країн «Великої п’ятірки» — Франції, Німеччини, Італії, Іспанії та Великої Британії — і країни-господарки Швеції — вперше будуть вживу виступати під час півфіналів.

До цього вони виступали лише в грандфіналі, куди потрапляють автоматично, як засновниці конкурсу.

У минулі роки під час півфіналів відтворювався лише короткий ролик кожної з їхніх репетицій. Тепер три додаткові виступи в кожному з півфіналів будуть проходити в перервах між виходом на сцену інших виконавців.

У першому півфіналі 7 травня виступлять Німеччина, Швеція, Велика Британія. У другому 9 травня — Франція, Італія, Іспанія.

Іншим нововведенням є збільшення часу для глядацького голосування.

11 травня голосування розпочнеться безпосередньо перед виконанням першої пісні. Глядачі вдома зможуть віддавати свої голоси під час виконання пісень, а не чекати, доки всі учасники виступлять.

Третім нововведенням є те, шанувальники в країнах, які не беруть участь у конкурсі, тепер матимуть майже 24 години, щоб проголосувати за свої улюблені пісні перед початком кожного з живих шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?