Український стяг замайорів у "сірій зоні" на Харківщині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Український стяг замайорів у "сірій зоні" на Харківщині — відео

ДПСУ
прапор України

11 листопада стало відомо, що прикордонникам вдалося підняти український прапор у селі Тополі на Харківщині, що перебувало в "сірій зоні" біля кордону з РФ.

Українські захисники дали сигнал російським окупантам

Як повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби, прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" підняли синьо-жовтий стяг у прикордонному з РФ населеному пункті Тополі на Харківщині, який знаходився в "сірій зоні".

Окупанти повинні постійно бачити, як майорить наш прапор, та пам'ятати – "Ми завжди готові захищати свої землі та знищувати ворогів! - наголосили наші захисники.

Окрім того, вони уже опублікували відеопідтвердження своїх слів.

Україна також святкує річницю звільнення Херсона

Як відомо, 11 листопада 2023 року виповнюється рік після деокупації українськими воїнами міста Херсон.

Що важливо розуміти, це одна з найбільших перемог нашої армії за весь період війни з Росією.

З цієї нагоди до українців уже звернувся глава держави Володимир Зеленський.

Сьогодні – річниця звільнення міста Херсона, і я вдячний усім, хто згадував, як херсонці протистояли окупанту, як чекали на повернення українського прапора і як зустрічали наших воїнів. Дякую всім, хто сьогодні вшанував пам’ять тих, хто віддав своє життя, щоб Херсон, як і вся наша держава, були вільними. Дуже важливо пам’ятати, хто і як боровся заради України, хто і як рятував життя людей і нашої держави, - наголосив президент.

Володимир Зеленський також підтвердив, що нещодавно підписав указ про державні нагороди для воїнів і цивільних, які відзначилися саме там – при захисті Херсонщини.

Окрім того, український лідер відзначив працівників органів місцевої влади, які не зрадили нашу країну й боролися з ворогом.

Я дякую всім вам за вашу хоробрість і відданість своїй роботі й Україні. Дякую кожному й кожній, хто залишається й працює саме там – у громадах уздовж лінії фронту, - підсумував глава держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?