Україну продовжує засипати снігом: видовищні фото і відео жовтневого снігопаду
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну продовжує засипати снігом: видовищні фото і відео жовтневого снігопаду

Україну продовжує засипати снігом: видовищні фото і відео жовтневого снігопаду
Джерело:  online.ua

З 6 жовтня на заході України почалася снігова зима. Жовтневим снігопадом засипає гірськолижні курорти і найвищі вершини регіону. Видовищні фото і відео осінньої зими в Карпатах публікують в мережі, передає ONLINE.UA.

Користувачі відзначають, що осінній сніг на заході України не рідкість - туди приходять морози на кілька місяців раніше календарної зими. Але в 2019 році, на думку українців, сніг почав падати занадто рано. Хоча люди сподіваються, що перший жовтневий снігопад - тимчасове явище і скоро прийде "бабине літо".

На фото і відео показують, як накрило снігом гору Піп Іван Чорногірський, курорти Буковель, Драгобрат, Захар Беркут, Тростян.

"Зима скоро! Сезон близько!", "Ох, ось це засніжило!", "Ура!!! Зима!!!", "Перший подих зими!", - коментують українці випадання снігу в Україні.

Слід зазначити, що в понеділок, 7 жовтня, нічні заморозки прийшли майже в усі регіони України. За прогнозом синоптиків, у деяких областях сьогодні можливий невеликий сніг. Потепління очікується з 10 жовтня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перший сніг в Карпатах випав ще 18 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?