Укренерго оприлюднило графіки відключень світла на 25 травня — деталі
Категорія
Економіка
Дата публікації

Укренерго оприлюднило графіки відключень світла на 25 травня — деталі

Світло
Джерело:  Укренерго

25 травня графіки погодинних відключень в Україні діятимуть для промислових та побутових споживачів з 20:00 до 22:00.

25 травня світло вимикатимуть всього на 2 години

Стали відомі графіки відключень електроенергії в Україні 25 травня.

Про це повідомила НЕК "Укренерго" у Фейсбуці.

Графіки погодинних відключень завтра будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 20:00 до 22:00 — у години максимального вечірнього споживання.

Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури обмежуватися не буде.

У компанії пояснили, що відключення можуть бути застосовані при перевищенні лімітів обсягів споживання, які диспетчерський центр Укренерго щовечора доводить до кожного обленерго.

З 22 березня поновилися масовані російські атаки на енергетичні об'єкти. Зокрема, руйнувань зазнали Бурштинська, Ладижинська, Зміївська, Трипільська ТЕС, а також гідроелектростанції. Загалом уряд оцінює втрату генеруючих потужностей на рівні 8 ГВт.

Ситуація з економією електроенергії у Києві: що відомо

Надвечір 24 травня у столиці України можливі відключення електроенергії.

Про це повідомив Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.

Сьогодні на вечір ліміти значні, може бути обмеження в світло сірих зонах … з великою ймовірністю.

На завтра маємо ліміти для Києва від Укренерго на 2 години — з 20:00 до 22:00. Покриття потреб столиці — 87%. Хоча минулих вихідних ми пройшли без відключень. Бо зазвичай у вихідні споживання падає плюс прогнозується сонячна погода, що допоможе активно працювати ВДЕ. Тож маємо пройти спокійно цей день.

Сергій Коваленко

Сергій Коваленко

Генеральний директор YASNO

Ще з фактів. Відключення по Києву вчора в середньому тривали 8 годин за добу. І були найбільші за останні дні. Деяким будинкам не пощастило — наклалися аварії, яких побільшало через шквальний вітер. Якщо у вас нема світла поза графіком — зв‘язуйтеся з мережами для оперативного вирішення проблеми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?